Reviews

“De acupunctuur behandeling gericht op afvallen heeft mij, in combinatie met een gezond dieet, enorm geholpen. Ik ben nu 7 kg afgevallen. Eerder was het gezonde dieet moeilijk vol te houden. Door de behandeling bij Chera lukt dit nu zonder inspanning. De voordelen zijn voor mij:
1. Geen hongergevoel.
2. Versnelde stofwisseling.
3. Gewichtsverlies.

De sfeer bij Chera is heel prettig en ontspannen. Ik krijg ook regelmatig een shiatsu massage bij Chera. Deze massages zijn ook fantastisch voor het krijgen van een ontspannen en soepel lichaam.

– Linda

“Afvallen met acupunctuur werkt! Aanvankelijk was ik wat sceptisch en nee, de kilo’s vliegen er niet ineens af, maar acupunctuur heeft voor mij gezorgd dat ik een betere stoelgang krijg en een vermindering van eetbuien. Daardoor is afvallen een stuk makkelijker!”

– Laura

Na drie acupunctuur behandelingen kon ik mijn arm eindelijk weer normaal gebruiken. Dit had ik 4 maanden eerder moeten weten. Ik ben heel erg blij.

Yvonne

Ik ben in contact gekomen met Shiatsu door een korte behandeling bij mijn vrouw tijdens een vakantie in Thailand. Door o.a. stress van mijn werk kwam ik steeds minder goed in mijn vel te zitten. Ook was de reisdag voor  een vakantie voor mij niet prettig. De druk nam dan zo erg toe dat dit maagklachten en misselijkheid ten gevolge had. Nu voor mijn laatste vakantie heeft Chera mij magneet pleisters gegeven welke ik, bij wijze van experiment, de dag voor vertrek op een bepaalde plaats op mijn pols moest plakken. De volgende dag heb ik als een zeer prettige reisdag ervaren omdat de klachten wegbleven. Sinds jaren dus niet op zo’n relaxte manier aan een vakantie begonnen.  Niet alleen dit laatste “experiment”, maar de gehele Shiatsu therapie geeft mij een zeer goed gevoel.

Frank, 50 jaar

Ik ben via mijn man in de praktijk van Chera terecht gekomen. Aanvankelijk had ik klachten in mijn nek, schouders en rug. Deze kwamen voort uit spanningen en een hoge werkdruk. Door middel van de massage en shiatsu behandelingen zijn de klachten enorm afgenomen. Ik bezoek Chera om de 2 à 3 weken en merk tussen de behandelingen door dat ik beter met de werkdruk kan omgaan en veel energieker ben.

Het is echt een feestje om naar haar toe te gaan. Bij binnenkomst ga ik op de verwarmde mat liggen en na ruim een uur kom ik als herboren de praktijk weer uit. Het lijkt even of de tijd heeft stilgestaan: rustgevende muziek, heerlijke geuren van etherische oliën, de warme persoonlijkheid van Chera met altijd een luisterend oor en haar sfeervol ingerichte praktijk. Een echte aanrader dus voor een behandeling in ons huidige drukke werk- en privé leven!

– Paulien, 39 jaar

Shiatsu, ik had er nog nooit van gehoord. Het klonk als een Japanse vechtkunst, maar dat is het niet. Het is wel een remedie om het gevecht met je gezondheid te beslechten. De massage geeft een totale ontspanning van lichaam en geest. Je voelt dat je organen er goed op reageren. Ik gun mezelf met regelmaat een uurtje “ik-tijd”, met een sereen gevoel keer ik huiswaarts.

Judith, 46 jaar

Ik vind het lekker hoe ze masseert en vaak moet ik daarna naar de w.c. En dat lucht soms op.

Jet, 11 jaar

In juli 2013 ben ik onderuit gehaald door een heftige paniekaanval die vooraf bleek te gaan aan een fikse burn-out.
Door die aanval had ik werkelijk ongekende spierpijn van mijn kruin tot in mijn tenen.
Zo’n beetje ten einde raad is mijn vrouw op zoek gegaan naar iemand in de buurt die zou kunnen proberen de spanning een beetje uit de spieren te krijgen.
In een zeer prettig gesprek met Chera gaf deze aan dat shiatsu in mijn geval veel beter zou zijn, masseren zou alleen de spierpijn tegen gaan en shiatsu zou kunnen helpen om rustiger te worden, de dingen weer beter op een rijtje te krijgen.
Ik wist werkelijk niets van shiatsu af maar wilde in die tijd alles proberen om mijn problemen, en de drukte in mijn hoofd wat minder te doen worden.
Eigenlijk zonder verwachting ben ik naar Chera gegaan en het eerste wat mij opviel was dat ze gewoon heel lief, meegaand en vooral niet zweverig is.
Na een korte analyse van de klachten en problemen is ze aan de gang gegaan en ik moet eerlijk zeggen….wat een heerlijkheid. Ik voelde de spanning stukje bij beetje van mij afglijden.
Natuurlijk niet gelijk in de eerste behandeling, maar ik denk dat ik in de vijfde of zesde keer echt een wezenlijk verschil begon te voelen.
Verder liep ik al jaren met constante spierspanning in mijn nek en schouders, had dus ook vaak hoofdpijn en dat is sinds dat ik bij Chera kom veel en veel minder geworden.

Tot op de dag van vandaag weet ik nog steeds niet hoe het precies werkt en in elkaar zit, maar goed….mij gaat het erom DAT het werkt, ik hoef niet alles te snappen.
Wat ik verder heb mogen ervaren is dat Chera echt kijkt en handelt naar wat de klant nodig heeft.
Ze beheerst meerdere technieken die ze dan ook allemaal bij mij ingezet heeft.
Shiatsu, massage, cuppen, accupunctuur, maar ook gewoon een goed gesprek en een luisterend oor!
Aan vrienden en bekenden met de meest uiteenlopende klachten heb ik al laten weten dat ze het gewoon eens een paar keer moeten proberen.
Baadt het niet, dan schaadt het zeker ook niet….!
Ik ben er nog lang niet, maar ik weet zeker dat Chera mij gigantisch heeft geholpen!

Raymond, 39 jaar

Ik kom sinds een half jaar bij Chera voor shiatsu massages en het werkt echt. Ik merk dat mijn klachten minder worden en ik aanzienlijk meer energie heb. Het is mooi om klachten te kunnen behandelen d.m.v. massages en zonder gebruik van medicijnen. Ik verheug mij elke keer weer op mijn shiatsu massage. Het is in deze tijden van haast een moment voor jezelf.

Mayke

Ongeveer 11 maanden geleden heb ik de laatste accupunctuurbehandeling gehad van Chera. In verband met een geconstateerde hernia  ben ik in contact gekomen met Chera die mij in een periode van ongeveer 3 maanden behandeld heeft. In het begin kon ik niet eens mijn veters strikken en had ik, buiten de pijn in mijn rug ook veel uitstralingspijn. Langzaam is dat na diverse behandelingen grotendeels verdwenen en kan ik weer normaal functioneren. Chera bedankt!”

– Renate (ik voelde mij 100 jaar oud maar ben inmiddels weer leeftijdloos).`